Снежная ностальгия. Из Gelsomino

Елизавета Судьина
Snow nostalgia

 As the snow I remember from childhood,
 His embraces of white,
 So you want to be born again now
 And with blizzard to merge in a dance.
 as a drifting snow to whirl lightly
 In the pipe to buzz and display
 miracles on patterned glasses
 cover a forest and valleys,

 Mirror lakes in crystal to bind,
 Where new moon reflected stand ...


снежная ностальгия

Gelsomino

Как снег мне помнится из детства,
Его объятий белизна,
Так хочется опять родиться
 И с вьюгой в хороводе слиться,
Поземкой  легкою кружиться,
В трубе гудеть и выводить
 Стекла узорчатые дивы,
Укрыть собой  леса и нивы,
И гладь озёр сковать в кристал,
Где отразившись  месяц стал...