Це ти, коханий...

Елена Эшвович
Душі моєї спокій,
Зоря моя нічна,
Була я одинока,
Та зараз не одна.

В минулому самотність,
Безрадісні думки.
Прийшла щаслива осінь,
Любові завдяки!

Любов моя до тебе -
Яскраві почуття,
Безмежні, наче небо,
О, сенс мого життя!..

Душі моєї спокій,
Зоря моя нічна -
Це ти, коханий сокіл,
І ти - моя весна...