Стопами

Женева Маррон
Обійматися стопами уві сні...
Чи ви бачили щось ніжніше?
І коли щось неначе "не так" мені,
Я згадаю,  що ми є найщасливіші,

Найрідніші, найкращі тому,  що ми Є!
Завжди будемо, бо ми єдині.
Я тебе обіймаю знов, щастя моє.
Й неважливо, в якому ми місті й країні.

Ми мандруєм по світу немов по житті -
Із легким  рюкзаком за плечима.
Все вдається. Тому що ми ТІ,
Хто в Букая з розплющеними очима.