***

Татьяна Шугар -Благодарна
Я тебе пролистаю між пальців сухої руки,
Крізь пропалені вени, прострелені дні монотонні,
Крізь обірвану душу…
А може усе навпаки? —
Знов тебе віднайду по між ліній своєї долоні.