Нема цiни дiамантам...

Елена Эшвович
Немає ціни діамантам,
Не тим, що вкрашають вітрини,
А щастю, в душі у дитини,
Дитини життю і талантам!..

Не в скарбах прихована цінність!
Каміння - це тільки каміння!
Чудово, як є розуміння,
Любов, у відносинах, вірність!..

Безцінні життєві уроки
І добрі поради від друзів,
І шлях - на рівнесенькій смузі,
І серце... не хижого вовка.