***

Татьяна Шугар -Благодарна
Вже тінь моя замерзла на стіні
І я не я, і не мої вже руки.
Закутана у білім полотні
Самотня ніч у рами вікон стука,
На цямрині примерзлий синій лід
І місяць жовто диха в порожнечу,
Я мружу очі, щоб не бачить слід
Твоєї нерозгаданої втечі.