Шляхи золотi

Наталия Веселицкая
Присвячується 8 хлопцям
Голосіївського району,
які віддали своє життя
за мирне небо
    над вільною країною

"Любіть Україну!
     Всім серцем любіть..."
                В. Сосюра

Нескінчені шляхи золоті -
На війну поуходили хлопці.
Захищають країну,
А нам лише Ангел
      лишився в віконці.

Нескінченість у вісімки є.
Нескінченість від болю і втоми.
Я благаю, щоб діти землі
Пам’ятали про Божі закони.

Пам’ятайте віддавших життя
За щасливу і вільну країну.
І якщо розумієте світ,
То всім серцем любіть Україну!

25.10.2014