Майдауну

Иннокентий Фривольный
МАЙДАУНУ.

Ну що, майдаун, досягнув своїх бажаннь?
І потім не кажи, що не второпав.
Брюсель хоч каже «моркву сподіваннь»,
Важкі умови на шляху «в Європу»!

Всю соціалку геть! Ти ж це хотів?
Все втілено в «Дорученні» Кабміну!
Вся влада і бабло в руках «отих»,
Тобі ж «Для українців Україна»!

Такі умови ставить МВФ,
Готуйся жить у «шокотерапії»!
За це ж на барикади йшов як лев,
Скакав, кричав… І ось здійснились мрії!

Всім «пересічним» пояс затягнуть,
Всі капітали – правлячому класу!
Не до вподоби? І цьому є путь:
Іди і гинь карателем Донбасу!

Зараз в мережі жваво обговорюється «Доручення» прем*єра Арсенія Яценюка №
44762/0/1-14 від 04.12.2014 відносно змін в законодавчих актах України. Там безліч  новин, згідно вимогам МВФ: збільшення пенсійного віку, ліквідація безкоштовної медицини, освіти і т.п.