Хто не шука щастя, той не знайде

Людмила Петрук
Хто не шукає щастя, той не знайде,
Бо за плечима щастя,- ось воно,-
То літній вечір тихий, величавий,
То квіт весняний, осені вино...

То теплий вітер, що листом колише,
Пташиний злет у вічну височинь,
Любов, що ти приносиш ближнім,
То погляд твій в незриму далечинь...

То мудрість, що дарована від Бога,
То серце, що міркує день за днем...
А по – простому, то твоя дорога,
На цій Землі, збудованій Творцем...