залишаю

Мила Гайдаш
Заглядаюсь на тебе в останнє, мій милий друже!
В котре-в котре мій панцир скидується, пливе
/переломним, надійним янголом в небо
йде/.

Заглядаюсь на тебе в останнє. І кружить..
мене/ Навкруги ні душі/. Диши!
"я тебе вже давно дуже..."
залишаю в останнім вірші.