***

Татьяна Шугар -Благодарна
        ТУДИ
Розломом у Космічний шум
Із контура, що зветься тілом,
Крізь нитки срібного дощу
Душа злітає оніміло.
Туди, де простір в краплях зір,
Де  перекреслений на грані,
Усесвіт, як байдужий звір
І Андромеда у тумані!
Крізь світло в простори Віків
Від приступів гіркого болю,
Від сліз і траурних вінків,
Щоб там залишитись собою!