В чна пам ять

Марина Кучерук
Вічная пам`ять тобі,наш герой!
Навіщо ти всіх нас покинув?
Так жаль, що пролив ти гарячую кров,
Так жаль, що в бою ти загинув.

Ніхто і ніколи тебе не забуде.
Яким би не був гожий час.
Як раніше в житті цьому більше не буде,
Будучи в небі, ти згадуй про нас.

Приходь на хвилинку до нас уві сні.
Так жаль, що минуле - це є небуття.
Розповіси нам іще раз пригоди смішні
І ми посміємося до забуття.

Нехай буде слава, нехай прийде мир,
Зоря твоя в небі не згасне.
Країну свою до нестями любив,
Герою наш,рідний,прекрасний...