Ссора - укр

Валерий Гузей
          Сварка

Погорда - той гріх сидить у кожному із нас,
Що ріже душу, серце ятрить повсякчас
Коханої людини. Образи, блискавиці
З очей, дошкульні кпини,
А серце ніби з криці
Сприйняти в сварці істину єдину
Не хоче, що винний сам,
Що розуму як в малої дитини.

10.11.2014 р.