Це Укра на!

Мара Рута
Де цвіт калини
Світ обійма,
"Моя країна!"-
Дніпро співа.
Краса довкілля-
В душі розмай.
Степів розділля-
Козацький край.

Приспів:
Свята дорога-
Чумацький шлях
Несе до Бога
Любов в піснях.
До України
Це почуття:
"Моя єдина,
ти- є життя!"

Де полонини
Й ліси спів ллють
Гірські вершини
Карпат встають
І серце крає
дзвін-Водограй:
"Живи, благаю,
козацький край!"

Приспів:
Свята дорога-
Чумацький шлях
Несе до Бога
Любов в піснях.
До України
Це почуття:
"Моя єдина,
ти- є життя!"