***

Татьяна Шугар -Благодарна
      ЩАСТЯ!
У звуки падаючих слив
Усе злилося!
І вітру смак і запах злив,
Твоє волосся.
Зірки відсвічують крізь сни
В моє кохання,
Мед первісткової роси --
Твоє зізнання.
Крізь серце радість пророста,
Іду щаслива!
Квіткоцілунки на вуста —
Так пахнуть сливи!