Ив. Но. Как знать, перезимуешь ли...

Нпетрович
Who knows, if you would live through the coming winter.
On every New Year Day myself I promise
Make sure: Do go and see a cuckoo, the local prophet.

She ‘ll lie, I know, but will not overcharge.

Как знать, перезимуешь ли?
Который Новый Год я обещаю сам себе
На следующий год - сходить к кукушке непременно.
 
Пускай соврет, зато недорого возьмет.