Очите на спомена

Дима Политова 2
Пак е Коледа -
пак ще звънят камбани,за ново Начало,
а усещанията ще препускат в празничен тръс...
*
очи които
пазят спомен за един свят -
очите топли
на тате
*
очи
на въздишка
музика на струна -
къса се в очите на мама
*
очи на целувка
огнена и чакана
музика-дихание
до мен присяда в очакване
*
очи на сълзата
там в ъгъла
още ме гледа
още
*
очи на лист
златен светлик
и залез
и утро
и Начало