Короткi привiтання з 2015-м роком Кози

Таша Тополь
Прийми  привітаннячка з роком Кози,
Хай статки й доходи зростають в рази,
Хай в серці любов розквітає, мов квітка,
Вгинається стіл від смачнючих наїдків,
Нехай вороги всі здаються без бою,
Хай буде удача весь рік із тобою,
Нехай Новий рік, що до хати іде,
До звершень нових тебе гідно веде!


****


2015-й уже не за горами,
Нехай огорне щастям він, осипле вас дарами,
Нехай він радістю зорить, хай сяє він усмішками,
Хай неприємності Коза від вас відгонить ріжками!