А замест снега - дождж

Евгений Пешко
А замест снега - дождж
І зіма, не зіма
І крызіс, не крызіс
Бо грошай, як не было, так няма

Усюды нястачы
Знікаюць людзі з жыцця
А шчасця няма
І сэнсу няма

Малодосць яшчэ ёсць
І моцы хапае
Замест кахання злосць
У сэрцы не заціхае

І досыць на гэтым!
Без помсты, абразаў...
Яшчэ нешта начыркаю
Але ж ужо іншым разам....