***

Татьяна Шугар -Благодарна
ХІБА...
Хіба безкрилим нам можливо знати,
Що відчуває птах, коли летить?!
Як прагнуть груди небо розтинати,
Коли у крилах воля шелестить!
Летіти так, що не стає повітря,
Не помічать земної метушні.
Це скільки ж треба увібрати світла,
Щоб дужі крила виросли в душі?!