З Новим Роком, люди!

Екатерина Олейникова 2
З Новим Роком ,люди !
               З Новим Роком !
Нехай щастя прийде в кожен дім !
З новим щастям , люди !
               З новим роком !
Нехай мир завжди панує на землі!
      Дай же Боже щастя у кожній родині ,
      І дорослим людям , і малій дитині !
      Дай Боже наснаги , і щоб кожен зміг ,
      Здійснити свої мрії у цей Новий Рік!