Ангел..

Настя Максименко
У кожного є ангел власний,

Який завжди допогає.

Хоч погляд його і прекрасний,

Ніхто це бачити не має..

  Якщо твій дух горить від болю,

  Чи якась справа не виходить,

  Тільки поклич, умить с тобою

  Твій ангел.. Швидко він приходить.

Частенько чую: щось шепоче

Листочок вітерцю малому,

І знаю - це мій ангелочок

Допомагає всяк живому..

                2007