Эй дуьнья

Гулфия Пиругланова
Физва уьмуьр куз-куз чан зи кьве пад жез
Зун гьулдан туш а тегьерда вуна куз.
Чанда хифет туна эхиз лап тежез
Алахъда вун кесиб рик| куз, эй дуьнья.

Заз девлет-мал герек туш ви амалдар
Ваз ийирди минет-дад я лежберди.
Гьар шарт|униз авач вичин гьич кьадар
Бахт я герек виридаз к|анид, эй дуьнья.