Лезги я зун

Гулфия Пиругланова
Лезги чилел уьмуьрзавай
Лезгидин руш, лезги я зун.
Лезги чилиз негь тийидай
Акьул хуьдай лезги я зун.

Багъри ксариз гьуьрмет ийир
Халкьдиз жуван лянет тийир,
Жувахъ ивир лезги авай
Мизан багьа лезги я зун.