Буду замiжня!

Людмила Дзвонок
Як гарно це, коли "люблю...",
Коли є ніжність, є взаємність,
Нема в душі того болю,
В стосунках вірність завжди, чемність!

Коли б у мене так було,
То б спів був з ранку до вечері,
Перед очима все б цвіло...
Та от не стука ніхто в двері!

Все мрії, мрії, різні сни...
Роки ідуть - я в сподіванні,
Були б уже які сини
Чи донечки- плоди кохання!

Радію завжди, коли я
Подружжя бачу на бульварі,
Чи вкупі зібрана сім'я,
Де не одна душа, а в парі!

Дивлюсь, повірте, залюбки
На молодят - які ж бо гарні,
На сукню ніжну, каблучки...
Бач, дні проводили не марні!

Я знаю, буду заміжня,
Моя любов не за горами,
Без віри не буваю й дня,
Ще озовусь на ймення мами!
                27.12.2014

P.S. Майте віру, хто хоче одружитись
та ніяк пари не зустріне!