Петр Кильдинов. Я сегодня эту ночь... Пер. на англ

Игорь Скрягин
Я сегодня эту ночь ограблю.
Right today will I this night despoil yet,

Серебро возьму, что надо мной,
Silver taking hanging over me,

Сниму месяц – золотую саблю
Steal new moon – its sabre’s gold desired

И набью карманы тишиной.
And I will stow pockets with a peace.

Радуясь украденному чуду,
Happy being with that just stolen marvel,

Затаюсь в неведомом лесу.
I will hide myself in secret wood.

Но рассветом арестован буду,
But by dawn I’ll be arrestee quite well 

Ничего с собой не унесу.
And will nothing take away for good.