Весiльне

Мыкола Ковальчук
Одягнуть мене подружки у білу фату,
Бо сьогодні із миленьким до шлюбу іду.
Присягнемо ми на вірність у церкві святій,
І закохані підемо поруч у житті.

Ой, прощайте дівчатонька, подружки мої,
Не співатимуть для мене наші солов’ї.
Я поїду із коханим в чужу сторону,
Тож заграйте музиченьки музику сумну.

Хай я собі потанцюю у білій фаті,
Бо пройшли роки дівочі мрійні, золоті.
На свою красну голівку хустку пов’яжу,
Та із судженим у щасті вік свій проживу.

                28.12 2014 р.