Sniezynka

Просто Дорота
Георги Каменов 

ЕДНА СНЕЖИНКА

Една снежинка. Танц - Копнеж
и полет пеперуден...
Дали щом видиш го ще спреш
от съвършенството учуден,
или със дъх ще я стопиш?
Това... ти сам ще го решиш...



SNIEZYNKA

Sniezynka: w tancu wzwyz sie rwie,
drzy w locie jak motylek…
Czy staniesz, by zachwycic sie
wirtuozeria choc przez chwile,
czy ja chuchnieciem jednym stopisz?
To… twoja sprawa, co z tym zrobisz.