А в кра н, брат, б да

Ликантра
А в країні, брат, біда,
А в країні, брат – війна.
Умиваються сльозами
Сім’ї, села та міста.

А в країні кров тече,
Вибухами всіх січе.
Овдовіли жінки наші,
Без батьків дитина плаче.

А в країні, чуєш? – Дзвін.
А в країні чорний дим.
«Плине кача» часто грає,
Похованням край немає.

Ти мені не друг, не брат,
Не сусід. Ти – ворог, кат.
Хто з мечем в країну входить,
На щитах його виносять.

А в країні, знай, біда,
А в країні, знай – війна.
Але вмиються сльозами
Ті, хто землі наші топче,
Ті, хто зараз нас вбива.