Передчуття Нового 2015 року

Борис Праздников
Згасають трасери останні
Стражденного року змагань...
Йому всі співали Осанну
В палаючім колі вагань.

Бажали Нового - в надії
На кращі, безхмарні, часи...
Прийде Він до всіх, як Месія
В небесному сяйві грози.

* * *

Як спраглі їдемо довічно
У пошуку живого джерела...
Сльоза бринить з дитинячого личка
Та птиця на землі без одного крила.

Потрібен Мир усім нам як повітря
Щоб Дух життя постукав у вікно...
Щоб наші Душі з вірою у Вічне
Пліч-о-пліч встали разом за одно.