Pre-rafaelitis fantasies

Михаил Хазин
My splendid lady would never cry !
My splendid lady calls to the sky !
My splendid lady as beauty cluster!
My splendid lady prevents disaster!
------
I lift my eyes
To you,to Skies!
I’m eager to fly !
I don’t know why!
But,always be my !
Absorb my cry !
My purpose and love!
Be always above!
Listen to my laugh.
Don’t treat me as Calf!