Пiсня журавлина - колискова сину

Леся Романчук
От воно – з початку
І до половини –
Від могили батька
До могили сина.
Ниточка іскриста,
Вузликами сльози.
Різнобарвне листя
Вичесала осінь.
От воно – коріння
Зламаної крони,
Вічне і нетлінне,
Місячно-іконне.
Тут, між вами – вічність,
Гола, наче правда.
Ще мені незвично,
Ще так безпорадно,
І така хрещата
Пісня журавлина –
Від могили тата
До могили сина.
1.01.2015