Розы з мышЯк ексь

Васыль Брыль-Кобзар
Злятай-к до падлый ще ж

Мы дэсь пыСалы,
Шо трэ розМышЛяты щ,
Ек колы тыща якась дэсь на й сало ж.
Ибо й на кирок абцас е.

Ну, шо ж ты скажыш.
Шэйманы правы фш,
Ек за доЛяры да взад блин.

От мы йих и ж получыф!
Да, ну, дыржын.
А не доеш, Грек, посЛедни остаткы й.
Шоп дозвонытысь до  й США вжэ ж.

Дашы скаЗалы, ны в залы
Шэ ваши-с салаты, К.
Так шо есжай-ко до й Янов,
ЗгорБляНа храпка. Там мы й пойБляй влад.

З гор в нас  но ж КарПаты.
А дэ тая Патала.
Ув Опадыщах.

За сим –
Ваш завГар Як Тигр

...ну, ж вот хто нам понаравывса.
Все ж мы з Мохра в беск