День народження Бандери

Иннокентий Фривольный
День народження Бандери.
             1.01 - 106 років

В той славетний Мавпи рік
Свято мало рацію.
Народився провідник
Українській нації.

У колисці немовля
Ще лежить тихесенько…
Українськая земля
Дочекалась месника!

Знають люди – він прийде
У важку хвилину
І порядок наведе
В неньці Україні.

Його пам’ять вшанувать
Треба по-хорошому:
На Майдані поскакать
В його День народження!

Плем*я укрів зна про те:
Свята церемонія!
Скаче і Бандеру жде,
Щоб навів Гармонію!