Хай буде так

Лариса Калинина-Харламова
Хай буде так, як хочеш ти. Хай буде так.
Летиш, лети, але мене в свій край не повертай.
Хай вітер злий розвіяв сни. Немає слів, не буде сліз.
Летиш, лети… Та більше не питай.

Приспів:
Чому не б’ється серце. Воно до тебе рветься.
Чому не сяє усмішка в очах.
Чому безсонні ночі? Бо я до тебе хочу…
Мені за цю відвертість вибачай.

Хай буде так, як ти сказав, хай буде так… На небесах
Моя любов, мов зірочка горить.
Не забувай шалений край, не забувай і просто знай,
Що серце моє любить і болить.

Приспів:
Чому не б’ється серце. Воно до тебе рветься.
Чому не сяє усмішка в очах.
Чому безсонні ночі? Бо я до тебе хочу…
Мені за цю відвертість вибачай.

01.01.15.
15:00
русский вариантhttp://www.stihi.ru/2015/01/03/1272