Удвох щасливi

Женева Маррон
Без тебе спати нестерпно.
Це гірше, аніж без ліжка,
Без ковдри і простирадла.

Без тебе спати - безбожно,
І не рятує красива постіль
Й повна відсутність білизни.

Без тебе - думки про тебе.
Без тебе страшне безсоння.
З тобою - знов світить сонце.

З тобою спати - то марно
Й безглуздо втрачати ночі,
А може, пізнати ніжність...

Без тебе - мені не треба.
З тобою - удвох щасливі.