Колядочка

Лиана Халоша
Якби вмів я розмовляти,
Вам колядку б міг сказати.
Та поки не розмовляю,
Так іду колядувати!

Колядую, як годиться,
Буде з медом паляниця,
Буде з маком пиріжок -
Тато, вже давай мішок!

Хоч мені усього рік -
Працювати я вже звик.
Вам колядку заспівали.
А ви в міх нам все поклали?