Вся моя любов. Anna Wrublewska

Валео Лученко
   Мої долоні вбрані в твої поцілунки
   Мої губи оповиті теплом твоїх вуст
   Я вся застигла в жесті очікування
   Спрагла...
   Ти доторкнувся несміло легким, як атлас, торком -
   Завмираю...
   Дихаю неспокійно, ніби хочу
   В легені ввібрати Всесвіт
   Кричу...
   В тім крику єдинім є все:
   Земля і небо і все наше кохання
   Прошу...
   Не питай, що з нами буде завтра
   Для мене завтра настало вже нині...