Гризна стрыбанына

Иннокентий Фривольный
ГРІЗНА СТРИБАНИНА.

Демократії задля
Скачем ми біля гілля.
Москаляку на гілляку –
Буде вільная земля!

Плем*я хоче їсти, пить
Та нічого не робить.
Нам Європа допоможе –
Будем добре в світі жить!

Москалів подальш жени:
На війні як на війні!
Наша грізна стрибанина –
Перемога у борні!

Москалям її не знать,
Бо не вміють так скакать!
Нам Європа аплодує:
Буде, буде годувать!