знайшоу каму

Володя Жигадло
Знайшоў каму. Бывала ж, не аднойчы.
Калі маўчыш, дык дурасці не бачна.
Нельга ступіць ў адно і тое ж двойчы.
Няма ў жыцці адказаў адназначных.
Дзякуй й за тое, што прайшло без мату,
Без кпінаў, без пагарды - проста так.
І тут ніхто, ні ў чым не вінаваты.
Нішто, ніхто і зваць даўно ніяк...