***

Татьяна Шугар -Благодарна
Очі, як відкриті рани,
Через них проходить світло,
Як розтерзані  примари –
По душі солоні вітри.

Хтось невидимий у стужі
Стелить терни по під ноги,
В скаламученій калюжі ;
Я хрестом серед дороги.

Дзвони криком небо рвали,
Так молитись, щоб згорати!
А крізь серце ; рани, рани,
Як чорніючи стигмати.

Мов покара впала свічка,
Тихо, нібито у лоні…
У гріхах вмирає Вічність,
Як сніжинка на долоні