Ма тамашийна ду-кха дахар...

Мадина Халикова
Ма тамашийна ду-кха дахар,
Инзаре хаза!
Ма мерза ду-кха дахар,
Везачуьнца...
Цкъа хьоьстуш боккху цо,
Цхьа к1еззиг толам.
Ткъа хьестарх боьрзий-те,Цо бина бохам!?