хвилини -укр-

Анна Козырь
Покохавши когось за хвилини
Всі думки дарувати йому
Заплативши стражданням єдиним
Покохавши в хвилини жалю

Всі ці очі, мені вже набридли
І мовчання вбиває, що мить
Все неначе, як злом оповите
Тільки серце моє не мовчить

Вибір твій, я давно вже прийняла
Це життя, тільки в тебе одне
Якщо хочеться бути не з нами
Отже щастя твоє, це не те

Подаруй свому часу хвилини
І насправді, я Бога молю
Щоб твій день, був любов'ю забитий
На душі, не лишилось жалю