Святое место

Инесса Степаненко
«А свято место пусто не бывает…»
Побыть в нём люди многие  желают…

Но, всё ж, не место красит человека.
А должен человек  украсить место –
Так в этом судьбоносном бодром веке
Мы призваны трудиться с Богом честно.

Мы ведаем – куда, зачем идём,
С улыбкою, –  чтоб дому стало лучше.
Всё ж, где мы есть – там есть уже наш дом –
В селе, деревне,  городе  могучем…
               
Нужны нам смелость, мужество, отвага,
Терпение, уменье, вдохновенье…
Там, где служенье Общему есть Благу,
Святое это место, без сомненья.
***
 
СВЯТЕ МІСЦЕ.

« Порожнім гарне місце  не буває...»
Багато хто побути там  бажає...
               
Але насправді  хід речей інкаший –
Людину все ж не місце прикрашає,
Зробити, щоб довкілля  стало краще –
Задачу  саме цю людина має.

В столітті доленосному завзято
Покликані всі з Богом працювати.

Ми знаємо  корисне  певне  діло –
Було щоб  житло добрим, світлим чистим.
Адже де ми   – там   дім наш любий, милий –
І  в селещі, в селі, або десь в місті…

Потрібні нам рішучість та відвага,
Сміливість, мужність, впевненість, терпіння…
Загальному де є служіння Благу,
Святе там місце, значить, безсумнівно.
***


На фото эко-парк Фельдмана