Гимн молодости

Инесса Степаненко
  ГИМН МОЛОДОСТИ

Молодость – это значит,
что всё ещё впереди.
Молодость  это значит –
осуществятся мечты.

Бодрый это, весенний,
солнечный утра восход,
Счастливый и радостный путь
продвиженья вперёд.

Молодость – это значит,
 нежный цветка аромат.
И свежесть, и блеск,
 полный сил зеленеющий сад.

Молодость – это значит –
 бурная жизнь бьёт ключом.
Молодость – это значит –
 трудности все нипочём.
***

 ГІМН МОЛОДОСТІ

Молодість – це означає,
Що всі ще попереду дії.
Молодість  –  це означає,
Сміливі зворушливі мрії,

Жвавий це і весняний, 
Життєрадісний сонячний схід,
 І просування вперед,
І стрімкий та щасливий  політ.

Молодість –   це означає
Квітковий тонкий аромат,
Свіжість та блиск чарівний,
  Повний сил зеленіючий сад,

Молодість –  це означає,
Ключем б'є бурхливе життя.
 Це –  перемога всіх труднощів,
 Прагнення  до майбуття.
             ***