Просто..

Никитин Александр Ильич
Це-дуже Просто
Пiд Небом Жити
Це-дуже Просто
Зо всiма Дружити
Це-дуже Просто
Бути Любимим
Це-дуже Просто
Бути БОГОМ ХРАНИмим.
Це дуже СКЛАДНО?
ТАК.
Тому дуже Просто.
*
Бажаеш щось мати?
~навчись вiддавати.
*
Порозуминня?
~другим спiвчувати.
*
Бажаеш КОХАННЯ?
~то сам: наче
розгорнута КНИГА.
побачiш,розтане люба
неДoВiРА мов КРИГА.
*
Бажаеш проЖити
рокiв ДЕВ`ЯНОСТО?
*
~Бажай та ЖИВИ,
Це не СКЛАДНО,це просто.

                Саша.