знойдзецца дарога

Володя Жигадло
Не дачакаюся,
Відаць.
Што ў Пецербургу
Сённі гэтым?
Мне заўтра грошы
Зарабляць
Тут у мяне няма
Сакрэтаў.
Нас стала меней,
Працаваць
Няма каму,
Старых на справу.
Не вечна ж можа
Шанцаваць,
А злева тое ж
Што і справа.
Ці ж нешта здарылася?
Ці
Не тое нешта там
Здалося?
Мне іншы звязак
Не знайсці
Бо я даўным-даўно
Ў абозе.
Пішу на плоце
Абы як,
І крэўда
Сыплецца пад ногі.
Туман. Вада.
Гарыць маяк.
Знаходзяць маракі
Дарогі.