***

Татьяна Шугар -Благодарна
Гірко коли на душі,
Я не рятуюсь медом.
Просто пишу вірші,
Згадуючи про тебе.
Ти мій казковий Лель,
Щастя й гірка розпука,
В небі -- чужий журавель,
Синиця моя, що в руки.