Порада

Виктор Сугоняко
Кум прийшов до кума в гості
Підвипив та й плаче:
- Скажи, куме, і чого всі
В мені дурня бачать?

Твердолобим обзивають
Дорослі і діти.
Я, їй Богу, вже не знаю,
Що мені й робити.

От кум голову у кума
Спереду і ззаду
Обдивився, мить подумав
І дає пораду:

- Щоб на тому неподобстві
Поставити крапку,
Заховай ти, куме, лоб свій
В пижикову шапку.

1981