Стукаe в дверi...

Раиса Андрейчук
Стукає в двері Старий Новий рік,
Тож поздоровити хочу...
Згине хай зло разом з горем навік -
Щастя вам, друзі, наврочу!

Вам побажаю кохання, тепла,
Вдачі, достатку, везіння.
Миру, спокою, здоров*я, добра,
Господа благословіння!

Радощів, сили, колядок - пісень,
Настрою і насолоди...
Хай буде сонячним кожен ваш день,
Друзів, краси і погоди!